Συναγερμοί

Καλέστε μας και ένας ειδικός σε συστήματα ασφαλείας θα σας επισκεφθεί εντελώς δωρεάν

να σας προτείνει το καλύτερο σύστημα ασφαλείας για την προστασία σας. 

 

 

6948277026

 

 

Ασχολούμαστε μόνο με αξιόποιστα συστήματα ασφαλείας, έχουμε 15 ετή εμπειρεία στο χώρο.

 

Συναγερμοί από 280 € 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

 

Ο συναγερμός τοποθετείται σε χώρους στους οποίους θέλουμε σε ανεπιθύμητα πρόσωπα να απαγορεύσουμε την πρόσβαση. Ο συναγερμός αποτελείται από τη σειρήνα, το  κέντρο προγραμματισμού, το πληκτρολόγιο. τα ραντάρ, και τις μαγνητικές επαφές. Η σειρήνα τοποθετείται σε τέτοιο σημείο που να μην είναι προσβάσιμη από ανεπιθύμητα πρόσωπα (κλέφτες) και ταυτοχρόνως να είναι ορατή (το 50% των διαρρηκτών αποφεύγει να διαρρήξει ένα σπίτι με συναγερμό με εμφανή σειρήνα). Συνήθως τοποθετείται στο μπαλκόνι ή στο πιο ψηλό σημείο της εγκατάστασης. Η σειρήνα  αποτελείται από μια μπαταρία 12 V, ώστε να την τροφοδοτεί σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτρικής τροφοδοσίας. Στην σειρήνα οδηγούμε 4πολικό ή 6πολικό καλώδιο 2x0.5 mm² + 4x0,22mm².

Το κέντρο προγραμματισμού περιλαμβάνει μια πλακέτα μέσα σε ένα κουτί στην οποία συνδέονται όλα τα καλώδια των εξαρτημάτων του συναγερμού. Στο κουτί επίσης τοποθετείται μια μπαταρία, η οποία τροφοδοτεί τον συναγερμό σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος και ένας Μ/Σ που υποβιβάζει την τάση του δικτύου σε 12V και τροφοδοτεί την πλακέτα. Η πλακέτα αυτή μας καθορίζει τη λειτουργίες του συναγερμού ανάλογα με τις δυνατότητές της. Ο προγραμματισμός της πλακέτας ή του συναγερμού όπως συνηθίζεται να λέγεται, γίνεται από το πληκτρολόγιο ή από Η/Υ.

Το πληκτρολόγιο τοποθετείται δίπλα από την πόρτα της εισόδου του σπιτιού επειδή με αυτό ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε τον συναγερμό κατά την έξοδο ή την είσοδο αντίστοιχα. Έχει επίσης ενδείξεις στην οθόνη του για τα γεγονότα που συνέβησαν και  συμβαίνουν σε όλο το σύστημα συναγερμού. Όπως , ποια επαφή είναι ανοικτή και ποια κλειστή, αν είναι ενεργοποιημένος ο συναγερμός, αν είναι χαμηλή η μπαταρία, αν έχουμε έλλειψη τάσης του δικτύου κ.λπ. Στο πληκτρολόγιο οδηγούμε 6πολικό καλώδιο 6x0.22mm².

Τα ραντάρ ή οι ανιχνευτές, είναι τα λεγόμενα μάτια, τα οποία διαθέτουν ένα διπλό πυροηλεκτρικό στοιχείο και δέχονται ενέργεια με τη μορφή υπέρυθρης ακτινοβολίας από τα αντικείμενα του χώρου. Μόλις αντιληφθούν μια απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας με την είσοδο του ατόμου στο χώρο, ενεργοποιούνται και κλείνουν ή ανοίγουν την επαφή τους. Υπάρχουν ραντάρ τοίχου και οροφής. Στα ραντάρ οδηγούμε 6πολικό καλώδιο 6x0,22mm².           

Επίσης υπάρχουν φωτοηλεκτρικές δέσμες υπέρυθρων ακτινών, τα λεγόμενα ΒΕΑΜΑποτελούνται από πομπό και δέκτη και η απόστασή τους είναι δυνατό να φτάσει και τα 150m. Ο δέκτης δέχεται την υπέρυθρη ακτινοβολία του πομπού και μόλις διακοπεί η ακτίνα ενεργοποιεί την επαφή του.

δείτε μερικά απο τα έργα μας.

Επικοινωνία