Κάμερες Ασφαλείας

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, έχουμε την προβλεπόμενη άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας, απτο Τμήμα Ασφαλείας.

Καλέστε μας και άμεσα ένας έμπειρος συνεργάτης μας

θα σας επισκεφθεί εντελώς δωρεάν.

Θα σας προτείνει αξιόπιστο σύστημα της αγοράς, θα σας περιγράψει τα στάδια της εγκατάστασης, αν θα γίνουν

μερεμέτια κ.τ.λπ. 

Δείτε παρακάτω από τι αποτελείται ένα σύστημα ασφαλείας

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης θεωρείται ένα σύστημα που αποτελείται από κάμερες ασφαλείας, καταγραφικό, σκληρό δίσκο και συνήθως μια οθόνη.

 Διάφορα είδη καμερών: 

 

Bullet

Dome

Speed dome

Θερμικές

Κρυφές

cube

 

Η επιλογή των καμερών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Οι ποιο βασικοί είναι οι παρακάτω:

 

  • Ευαισθησία
  • Ανάλυση
  • Φακός

 Η ευαισθησία μιας κάμερας CCD, είναι η μέτρηση της απόδοσής της σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Έχει μονάδα μέτρησης το Lux. Η κάμερα που βλέπει στο απόλυτο σκοτάδι με υπέρυθρο φωτισμό (IR) έχει 0 Lux ή 0,1Lux για τιμή διαφράγματος f στο 1.2. Όπου f είναι η εστιακή απόσταση του φακού διαιρούμενη με την πραγματική διάμετρος του διαφράγματος. 

Η ανάλυση μιας κάμερας (resolution) είναι η ικανότητά της, να διακρίνει μικρές λεπτομέρειες σε μια εικόνα. Εκφράζεται με τις οριζόντιες γραμμές σάρωσης τηλεοπτικού σήματος TVL και έχει τιμές 330,480,570,600,720. 

Ο φακός είναι από τα σημαντικότερα εξαρτήματα μιας κάμερας και εξαρτάται από το εστιακό του μήκος και τον έλεγχο της ίριδας. Είδη φακών: 

 Ο φακός (Fixed Vocal)  με σταθερό εστιακό μήκος έχει και σταθερό πεδίο παρατήρησης.  Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν ακριβείς υπολογισμοί για να επιλεγεί σωστά ένας φακός για μια δεδομένη εφαρμογή. 

 Ο φακός (Vari Vocal)  με μεταβλητό εστιακό μήκος είναι ευκολότερος στη χρήση και τη ρύθμιση του καθώς μεταβάλετε το εστιακό μήκος και η γωνία παρατήρησής του. 

Ο φακός zoom (zoom lens) είναι συνήθως τηλεχειριζόμενος και προσφέρει τη μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Μπορεί να είναι ρυθμιζόμενος συνεχώς σε όλη την περιοχή του, για να μεταβάλλει το εστιακό μήκος και το πεδίο παρατήρησης του. 

Η ίριδα φακών (Iris) ελέγχει την ποσότητα του φωτός που πέφτει στον αισθητήρα ώστε να μην φαίνεται σκοτεινή η εικόνα και να χάνεται η λεπτομέρεια. Οι φακοί μπορεί να διαθέτουν σταθερή, χειροκίνητη ή αυτόματα ρυθμιζόμενη ίριδα. 

Ο φακός σταθερής ίριδας (fix-Iris) είναι κατάλληλος περισσότερο για εσωτερικές συνθήκες φωτισμού, όπου το επίπεδο φωτός παραμένει σταθερό. 

Ο φακός χειροκίνητης ίριδας (manual-Iris)  δεν μπορεί να αντιδράσει αυτόματα σε αλλαγές στο φωτισμό της εικόνας, για αυτό  χρησιμοποιούνται ως κάμερες εσωτερικού χώρου, όπου ο φωτισμός του περιβάλλοντος παραμένει σταθερός. 

Ο φακός αυτόματης ίριδας (auto-ιris) χρησιμοποιείται συνήθως σε εξωτερικές συνθήκες φωτισμού, όπου ο φωτισμός της εικόνας αλλάζει συνεχώς. Ο φακός με αυτόματη ίριδα συνήθως εντάσσεται  σε έναν ή περισσότερους τύπους: αυτόματη ίριδα (ΑΙ), άμεσης οδήγησης (DD) και γαλβανικής οδήγησης. 

 

Το καταγραφικό είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται  για να καταγράφει τις εικόνες των καμερών ασφαλείας στον ενσωματωμένο σκληρό του δίσκο. Τα καταγραφικά έχουν την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης (από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη με την μόνη προϋπόθεση να υπάρχει κοντά στο καταγραφικό σύνδεση internet).

Διάφοροι τύποι καταγραφικών: 

             

 

 

Η ποιότητα και οι ημέρες καταγραφής εξαρτώνται από την χωρητικότητα του σκληρού δίσκου. Η μονάδα μέτρησής του είναι σε Byte.

Συνήθως σε μια εγκατάσταση 4 καμερών χρησιμοποιείται σκληρός δίσκος

2 TB, ο οποίος ισούται με 2.000.000.000.000 Byte. 

                                               

 

 

 

 

 

ν

δειτε μερικά από τα έργα μας

Υπηρεσίες Επικοινωνία